Golfbanor

Golfbanorna i Ungern vill gärna ha fler svenskar, för de upplever oss som trevliga golfare med respekt för båda regler och etikett. Vi på Corvinus är här för att hjälpa dig hitta det bästa Ungern har att erbjuda i golfväg. Vi har sett banorna växa fram, spelat på dem åtskilliga gånger, och med den erfarenhet valt att samarbeta med de fyra absolut bästa.

Samtliga fyra är privatägda mästerskapsbanor, geografiskt spridda i västra delen av landet. Detta ger stora möjligheter att uppleva mera av Ungern, ett Ungern så fyllt av kontraster. Det går utmärkt att spela på fler än en bana under en golfvecka, för det inte är längre än drygt två timmars bilresa mellan de två banorna längst ifrån varandra, och knappt en halvtimme mellan de två närmast varann. En detaljerad beskrivning av banorna hittar du om du klickar på respektive banors namn till vänster på denna sida.

På senare år har ytterligare banor öppnats i landet och vi har förstås varit där och tittat. Än så länge bedömer vi dock att kvaliten på dessa nya banor inte riktigt stämmer överens vid den höga standard vi har valt att stå för.  Vi håller ett öga på utvecklingen och hoppas att redan under säsongen 2006 kan ytterligare en bana finnas att tillgå här på siten.